Kunder

Folk har i tidens løb sagt nogle pæne og opbyggelige ting om mig. Noget af det, kan du tjekke her. Og se, at du nok ikke er gået helt galt i byen, hvis du leder efter en underviser, foredragsholder eller kommunikationsrådgiver. Du kan også suse forbi LinkedIn, hvor der ligger en stak pæne anmeldelser.

Hård, men kærlig og humoristisk

I dag blev vores kommunale webkommunikation i Vejle Kommune kørt igennem vridemaskinen af Nanna Friis. Der blev taget hårdt, men kærligt og humoristisk fat i vores kringlede formuleringer, passive sprog og uendelige klumper af tekst 🙂 Jeg kan varmt anbefale at invitere Nanna forbi, hvis du har med webkommunikation at gøre – der var mange fine pointer i dag.

Martin Krøger, Digital koordinator, Teknik og Miljø, Vejle Kommune

Formidabel formidler og forfriskende bramfri

Nanna er lynskarp, en formidabel formidler og forfriskende bramfri. Hos Nanna får du konkrete og effektfulde indspark, der er lige til at gå i gang med at implementere. Og tænk engang; I Nannas selskab bliver det sjovt at snakke om selv knastørre tekster på universitetets hjemmesider. Jeg har både været deltager på et af Nannas kurser – og haft hende som gæstestjerne på et kursus, jeg selv har holdt.  Hun kan bare så varmt anbefales.

Anine Skjøt Møller, Faculty of Science, Københavns Universitet

Brænder igennem

Nanna har undervist alle webredaktører i hele organisationen. Det var som forventet en stor succes, hvor Nanna som altid brændte igennem! Selv rutinerede journalister, der har arbejdet med hk.dk igennem rigtig mange år, har været begejstrede og har fået et helt nyt syn på, hvordan man skriver Kort, Klart og Klikbart. Det er ikke første gang, at jeg arbejder sammen med Nanna, og hun efterlader altid både et stort indtryk og nye kompetencer hos medarbejderne.Michala Svane, Marketing- og kommunikationschef, HK

Intelligente pointer

Søger du inspiration til bedre web-kommunikation? Nanna er en eminent rådgiver og underviser i dette vanskelige emne. Intet går hendes falkeøje forbi, når hun leverer sine intelligente pointer med stor præcision og varme. True professional with a human face!

Flemming Hvidesten, Business Coach, Hvidesten

Uformel og knivskarp

Spændende, underholdende og meget brugbart kursus! Jeg satte stor pris på den uformelle og knivskarpe form. Jeg tog glad fra kurset med hovedet fyldt med anvendelige værktøjer og en følelse af at være godt rustet (fagligt) til at argumentere for et bedre web-sprog i en verden fyldt med jurasnak og kancellistil.

Louise Scherling Jørgensen, Fuldmægtig, Natur- og Erhvervstyrelsen

Spandevis af dejlig klare pointer

Du kom med spandevis af dejlig klare pointer og gode ændringsforslag, som vi allerede nu så småt kan begynde at implementere. Kort vej mellem teori og praksis – we love it. Dit oplæg gav os en masse godt stof til eftertanke. Dejligt at pointerne var så konkrete og fundet i vores egne tekster.

Linda Østergaard, Chefredaktør, downtown.dk

Unik evne til at formidle

Jeg fik helt nye effektive værktøjer til at skrive målrettede tekster og gøre vores hjemmeside overskuelig og nem at navigere rundt i for brugeren. Nanna har en unik evne til at formidle stoffet på en simpel måde, men stadig med høj faglighed. Hun formår at engagere alle deltagerne og har en evne til at påpege faldgrupper, fejl og mangler på en varm og humoristisk facon.

Rikke Morthorst, Programme Manager, Rockwool Foundation

Ville ønske at kurset aldrig holdt op

Kurset virkede som én stor aha-oplevelse for mig. Bl.a. det med at gå fra det akademiske til det flydende sprog tænker jeg nu over hele tiden. Nu er jeg ikke længere famlende over for at gå i gang med vores egen hjemmeside, som trænger til en kærlig hånd. Tak for din meget motiverende og friske formidling, som fik en til at ønske, at kurset aldrig holdt op.

Poul Jensen, Specialkonsulent, Sekretariatet for Stormrådet

Konkrete værktøjer og stof til eftertanke

Nanna gav os stof til eftertanke. Med hjælp fra Nanna og nogle guldkornsråd har vi set på os selv med helt nye og friske øjne. Vi har sat en stor 360 graders proces i gang for at ramme et nyt og friskere sprog på alle platforme, som viser den organisation, vi faktisk er.

Franka Abrahamsen, Sekretariatsleder, Copenhagen Volunteers

Tændt fra start til slut

Tak for to stærkt inspirerende dage! Du var et dejligt og motiverende bekendtskab. Og jeg følte mig tændt fra start til slut: Jeg blev først træt, da jeg kom hjem, og jeg er fyldt af lyst og energi til at gøre min kommunikation tydeligere, lettilgængelig og brugbar.

Pernille Marstrand, Dansk Oplysningsforbund

Koncenteret og tankevækkende

Et koncentreret og tankevækkende kursus. Jeg har fået lyst til at lave alle hjemmesider i hele verden om. Starter med mine egne, og fortsætter så med resten i DR.

Jens Cornelius, journalist, DR

Inspirerende underviser; smæk for skillingen

Du er en inspirerende underviser – der var smæk for skillingen og masser af gode og illustrative eksempler. Dejligt at komme tilbage på pinden med et ordentligt skud ny energi.”

Lise Grosen Rasmussen, Lægerens pensionskasse

Levende pen og høj kvalitet

En meget professionel og engageret journalist, der kan give mig modspil ift. valg af emner, vinkler og interviewpersoner. Med Nanna er jeg altid sikker på at jeg får hendes ærlige holdning. Hun har en levende pen og skriver i et interessant sprog. De artikler, hun har forfattet til vores Nykredit Magasiner har altid været af høj kvalitet.

Lara Såby Nørgaard, Marketingkonsulent, Nykredit

Yderst kompetent formidler

Kurset var så relevant, at det var en fornøjelse. Budskaber og læseren var i fokus. Og ufuldstændig tekst blev gjort skarp og forståelig med de rigtige værktøjer og tankesæt. Nanna er en yderst kompetent formidler.

Maria Lentz-Greve, BtB Marketing & Distribution Manager, DFDS

Særdeles fin måde at formidle på

Du har en særdeles fin måde at formidle på, når du konstant balancerer mellem saglighed og provokation, fagsprog og billeddannende slang og køligt overblik og varmt underblik.

Jens Raahauge, Skoleinspektør, Holmegårdsskolen

Gennemført professionel

Tak for et gennemført professionelt og velafbalanceret web-seminar. Du viste stor patos for stoffet, og krydrede dagen med lidt velment terperi og mange konkrete opgaver. Godt hjulpet af din ligefremme måde at håndtere kursisternes forudsætninger på.

Charlotte Klitgaard, Web-koordinator, Region Hovedstaden Psykiatri

Professionelt og engageret

I en atmosfære af koncentration og latter, fik du, professionelt og engageret, formidlet facts og dine egne erfaringer til os. Det var en fornøjelse.

Annebet Emilie Feiring, indehaver, World Fabrics

Leverer prikken over i’et

“Du udfylder processens facetter fuldt ud. Det gælder idéudvikling, skrivefasen og den daglige dialog. Du leverer mere end bare kommunikation – du leverer prikken over i’et.”

Lars Mansa Kristensen, Salgsingeniør, DSB