Klik her – hvad ellers?

”Velkommen til vores hjemmeside. Her på siden kan du finde information om…” Undskyld mig, hvad? Jeg har travlt og har ikke tid til at udveksle høfligheder med jeres hjemmeside. Drop nu det der velkommen. Hvor kommer den evige trang til at byde velkommen på nettet fra?

Har det mon noget at gøre med en grundlæggende manglende forståelse for, hvordan nettet fungerer? Næsten som om web-skribenten forstiller sig, at brugeren har sat sig mageligt til rette og har åbnet hjemmesiden, som man ville åbne en god bog. Men sådan er læsesituationen langtfra på nettet. Her går det stærkt, her er jeg for at løse en bestemt opgave, få svar på et bestemt spørgsmål – og hvis jeg ikke finder det, er jeg videre. Af sted, klik, klik, klik.

Læs resten af artiklen på K-Forum og bliv meget klogere på, hvad du absolut ikke skal gøre på jeres website

Skriv en kommentar