Den gamle håndværksbager og nye websites

Nyt design, samme surdej!

Den gamle håndværksbager på vejen til mit arbejde har fået et gevaldigt make-over. Bageren stammer fra en tid med spandauere, gifler, formbrød med og uden birkes og studenterbrød. Måske er han lige med nød og næppe kommet med på ciabatta-vognen (nu bagt i stenovn!).

Den gamle håndværksbager er siden blevet omringet af en helt anden type trendy bagere, den mere spelt-surdejs-malt-brød-og-en-latte-to-go-type-bagere. Hvad gør den gamle bager så? Jo, han shiner hele butikken op hen over sommeren. Nu er der designerlamper, levende stearinlys, smarte barstole og kirsebærtræsreoler.

Men der er også stadig spandauere og studenterbrød.

Nøjagtig som det sker i rigtig mange virksomheder rundt omkring. Når indholdet virker utidssvarende, teksterne tunge eller brugerne ikke kan finde det, de leder efter. Hvad gør man så? Man laver et spritnyt design. Og bruger oceaner af tid og ressourcer på at re-designe siden. Men indholdet, det bliver der ikke pillet det store ved.

Inde bag det nye design er der stadig spandauere og studenterbrød. Og så er vi lige vidt.

2 kommentarer til “Den gamle håndværksbager og nye websites”

  1. Der er nu alligevel noget befriende, politisk ukorrekt ved sådan en spandauer. Et studenterbrød er også rart, især hvis det spises lige udenfor forretningen, om vinteren og med uldvanter på.
    Ps. Pænt og overskueligt site, du har.

    • Hej Bo

      Ja, du har ret! Har helt glemt, hvordan det er at stå uden for bageren og spise spandauer… Er blevet voksen og kedelig. Men tak for ros til mit site!

      Bedste hilsner Nanna

Skriv en kommentar