Jeg vil giftes med amazon

Hello, Nanna Friis. We have recommendations for you.

Min velkomst, hver gang jeg logger ind på amazon.uk. Hvem kan stå for det? 6 ud af 10 gange tjekker jeg selvfølgelig lige, hvad det er for nogle anbefalinger, de har til lige præcis mig. Og 3 ud af 10 gange køber jeg sikkert også den bog eller den dvd, som Amazon har valgt lige til mig. De kender mig jo. Deres valg er baseret på alle mine tidligere søgninger og selvfølgelig de køb, jeg har gjort. Det er nemt, det et smart og det virker!

Søgefeltet fylder det hele
Læs mærke til, hvor meget amazons søgefelt fylder på forsiden: placeret centralt og lige, hvor det skal være. Og tjek lige, hvor langt det er: der er plads til at skrive hele den lange titel på den bog, du leder efter. Og deres søgefunktion virker også helt efter bogen, skulle jeg hilse og sige.

Skriv en kommentar