God standardmail

God standardmail

Jeg bliver så glad, når jeg får en mail, der bare virker. Og det gør denne her fra Allposters.com. Et online plakatfirma, hvor jeg for nyligt købte en plakat til min søn. For et par dage siden afmeldte jeg mig deres nyhedsmail – og fik mailen her.

Så enkelt kan det gøres

What’s the fuss, tænker du måske. Men prøv at se, hvad de gør på tre linjer: Det er en standardmail, men alligevel har den en god og personlig tone (We’re sorry to see you go). Det er mundret og ligetil. De forsikrer mig om, at de sletter min navn fra deres liste og gør opmærksom på, at der kan gå et par dage, inden det træder i kraft (altid, altid vigtigt at afstemme forventninger i en mail) og de slutter med en opfordring om abonnere på nyhedsbrevet igen. Det virker ikke påklistret eller sælgeragtigt. Det er let og ligetil kommunikation:

Dear nanna@friiskommunikation.dk,

We’re sorry to see you go, but we’ve removed your e-mail address from our records as requested. Please allow up to 3 business days for your email to be removed from all of our systems. If you ever change your mind and want to receive our email newsletter, visit the AllPosters.com site and sign up.

Best regards, The Team at AllPosters.com.

 

Skriv en kommentar