De hårde facts

Jeg har haft Friis Kommunikation siden 2006. Her har jeg undervist, holdt kurser og web-workshops, skrevet artikler og alt muligt andet, redigeret tekster og websites, skrevet bestselleren Kort, klart og klikbart, to kogebøger, holdt foredrag, lavet sprogpolitikker og interne web-skriveguides – og udarbejdet struktur og navigation for mange, mange hjemmesider.

Jeg har været i kommunikationskonsulent i Danske Bank – og sprogkonsulent i DONG Energy – dengang det stadig hed NESA.

Jeg har undervist i dansk og engelsk i mange år; det er gået ud over flygtninge og indvandrere i Dansk Flygtningehjælp og på Kofoeds Skole; amerikanske universitetsstuderende i DIS og danske unge på EF Sprogrejser.

Jeg er uddannet cand. mag. i dansk og engelsk fra Roskilde Universitetscenter for (ja,det er da ved at være ) et par år siden – efterhånden.